مخمر - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/مخمر
Translate this page
مُخَمِّرها
دستهای از یوکاریوتهای تکسلولی هستند که در فرمانرو قارچها و شاخه
آسکومیستها دسته بندی میشوند. معروفترین آنها ساکارومایسس سرویزیه نام
دارد که به مخمر نان ...
Persian Wikipedia
مخمر چیست ؟ - بیتوته
www.beytoote.com/scientific/midanid/zymogenic.html
اخبارعلمی اخبارعلمی خمیر مایه یا مخمر یک قارچ میکروسکوپی است . در طبیعت در همه جا یافت میشود و قادرست قندها را به الکل و گاز...
: مخمر نان - دانشنامه رشد
daneshnameh.roshd.ir › ... › شیمی مواد غذایی
مخمرها ، قارچهای تکسلولی هستند. یکی از گونههای مخمر به نام "ساکارومایسس سروزیه" به مخمر نان معروف است. که قدرت تولید گاز و مزه مطبوع را دارد و در نانوایی برای ...
مخمر چیست ؟ - مهمترین اخبار ایران و جهان
vista.ir/article/235509/مخمر-چیست-؟
مخمر چیست ؟ خمیر مایه یا مخمر یک قارچ میکروسکوپی است . در طبیعت در همه جا یافت میشود و قادرست قندها را به الکل و گاز دی اکسید کربن و ترکیبات معطر تبدیل کند.
7 شگفتی مخمر آب جو
www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=269894
Feb 2, 2014 - اگر موهایتان میریزد، ناخنهایتان شکننده شده، دچار مشکلات گوارشی شدهاید و یا خستگی امانتان را بریده به فکر مصرف مخمر آب جو باشید.
خمیر مایه و ارزش غذایی آن
www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=190687
Dec 17, 2011 - مخمر یکی از اجزای ضروری در بسیاری از محصولات پخت میباشد. استفاده از مخمر در این محصولات میتواند موجب ورآمدن و توسعه و گسترش خمیر شده و به ...
آموزگار پایه ی پنجم ابتدایی - مخمر چیست ؟ و نان چگونه ور می ...
schoolmaster5.blogfa.com/post-120.aspx
همین مخمـرها
تولید مقداری گازکربنـیک در درون خمیر می کنند. از سوی دیگر، حرارت تنور
نیز خود باعث افزایش حجم گازکربنیک شده، بیشتر باعث پف کردن نان و
برآمدگی ...
خمیر مایه و نکات استفاده در پخت نان • دونفره
2nafare.com › آشپزی › کیک و شیرینی
از وقتی مطلب خمیر پیتزا رو گذاشتم، خیلی ها سوالاتی در مورد خمیر مایه یا همون مخمر مطرح میکردن و به نظر میومد که کمی استرس دارن برای عمل اومدنش. با توجه به تاثیری ...
مخمر چیست ؟
www.parsbiology.com › مقالات
نخستین پایگاه جامع مقالات و اخبار کشاورزی و زیست شناسی ,مخمر چیست ؟,مقالات.
مخمر - پویا کام - تولید کننده مواد غذایی و نان
pouyakam.com/مخمر.html
مخمر : مخمر موجود زنده ای است که با چشم غیر مسلح دیده نمی شود و باید آن را زیر میکروسکوپ مشاهده نمود. 349 نوع مختلف از مخمرها وجود دارد که می توانن شکر را به گاز دی ...
Yeast
Fungus
Yeasts
are eukaryotic microorganisms classified as members of the fungus
kingdom with 1,500 species currently identified and are estimated to
constitute 1% of all described fungal species. Wikipedia
Nutrition Facts
yeast, dry
Amount Per |
100 grams |
Calories 325 |
% Daily Value* | |
Total Fat 8 g | 12% |
Saturated fat 1 g | 5% |
Polyunsaturated fat 0 g |
|
Monounsaturated fat 4.3 g |
|
Cholesterol 0 mg | 0% |
Sodium 51 mg | 2% |
Potassium 955 mg | 27% |
Total Carbohydrate 41 g | 13% |
Dietary fiber 27 g | 108% |
Sugar 0 g |
|
Protein 40 g | 80% |
Vitamin A | 0% | Vitamin C | 0% |
Calcium | 3% | Iron | 12% |
Vitamin D | 0% | Vitamin B-6 | 75% |
Vitamin B-12 | 1% | Magnesium | 13% |
*Per cent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs. |
- ۹۴/۱۲/۱۱